Stap 4: Vul het sjabloon

In Stap 4 kun je met onze gebruiksvriendelijke drag & drop-editor je nieuwsbrief uitgebreid verder vormgeven. Hier plaats je blokken met titels, teksten, afbeeldingen, video's, knoppen, inhoudsopgave en/of sociale media. Je kunt je nieuwsbrief personaliseren, optimaliseren voor weergave op een desktop of een mobiele telefoon en natuurlijk voorzien van links naar bestanden, websites en socials.

Hier lees je hoe de drag & drop-editor werkt, welke mogelijkheden je hebt met alle blokken en op welke manieren je hiermee een professionele nieuwsbrief samenstelt. 

Tijdens het maken van je nieuwsbrief en (natuurlijk) als je klaar bent met het opmaken en vullen van je nieuwsbrief raden we je aan met Preview en Testmail te werken:
  • Met Preview kun je direct zien hoe jouw nieuwsbrief er voor je relaties uit komt te zien - op zowel desktop als mobiel. 
  • Met Testmail kun je jouw nieuwsbrief ter controle naar je eigen e-mailadres en dat van een aantal anderen versturen. Lees hier meer relevante informatie daarover
Bovenaan de pagina in Stap 4 vind je hiervoor de knoppen:
Als je tevreden bent over je nieuwsbrief en op het punt staat deze (na een laatste check) definitief te gaan verzenden, dan kun je de nieuwsbrief ook opslaan als nieuw sjabloon. Klik daarvoor (bovenin het scherm) op 'Bewaar als sjabloon'. Als je een volgende campagne aanmaakt, dan kun je in Stap 3 dit aangepaste sjabloon zien onder 'Voorbereide sjablonen'.  
Verder kun je via de knoppen bovenin dit scherm snel 'Terug naar stap 3', overschakelen op de preview voor de desktop- en mobiele weergave (de beeldschermen helemaal rechts) en kun je verder ' Naar stap 5'. 

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op