Waar vind ik de webversie-, wijzigings- en afmeldlink?

In elk sjabloon staat standaard een webversie-, wijzigings en afmeldlink.
De webversielink vind je bij ons standaard in de tweede kolom van de Preheader. De wijzigings- en afmeldlink staan bij een betaald account in de Footer; bij een gratis account in het vak Reclame (helemaal onderaan).
Heb je een van deze drie links per ongeluk verwijderd? Dan kun je deze zelf eenvoudig terugplaatsen. Hiertoe klik je in Stap 4 op het juiste blok in je nieuwsbrief; boven het tekstdeel van de editor vind je deze links terug onder Relatievariabelen. 

Afmeldlink

In elke nieuwsbrief hoort - wettelijk verplicht - een afmeldlink. Bij een gratis account kun je de afmeldlink niet verwijderen. Heb je een betaald account, dan kun je deze wel verwijderen, maar kun je niet door naar Stap 5. De afmeldlink moet je dan eerst terugplaatsen in je nieuwsbrief - op de plek van je voorkeur.

Webversie- en wijzigingslink

De webversielink is niet verplicht. We drukken je op het hart deze wel in je nieuwsbrief op te nemen. Afbeeldingen zijn namelijk niet in elk e-mailprogramma direct zichtbaar. 
Alleen in een betaald account kun je de wijzigingslink (bestemd voor profielverrijking) verwijderen - als je dat prettig vindt.

Ook op andere plekken

Desgewenst kun je de webversie-, afmeld- en wijzigingslink ook op andere plekken in je nieuwsbrief neerzetten.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op