Waar vind ik de webversie-, wijzigings- en afmeldlink?

In elk sjabloon staat standaard een webversie-, wijzigings en afmeldlink.

Webversielink

De webversielink vind je bij ons standaard in de tweede kolom van de Preheader. Je kunt de tekst naar de weblink in de editor aanpassen. 
De webversielink is niet verplicht. We drukken je op het hart deze wel in je nieuwsbrief op te nemen. Afbeeldingen zijn namelijk niet in elk e-mailprogramma direct zichtbaar.

Teksten voor afmelden en wijzigen in footer/reclame

De wijzigings- en afmeldlink staan bij een betaald account in de Footer; bij een gratis account in het vak Reclame (helemaal onderaan).
Je kunt in een gratis account de taal van deze tekst zelf bepalen door op het blok te klikken en de gewenste taal te selecteren.

Afmeldlink

In elke nieuwsbrief hoort - wettelijk verplicht - een afmeldlink. Bij een gratis account kun je de afmeldlink niet verwijderen. Heb je een betaald account, dan kun je deze wel verwijderen, maar kun je niet door naar Stap 5. De afmeldlink moet je dan eerst terugplaatsen in je nieuwsbrief - op de plek van je voorkeur.

Wijzigingslink

De wijzigingslink kan verwijderd worden. Bij een betaald account kun je zelf de footer aanpassen. Bij een gratis account klik je op het Reclame blok, en aan de linkerkant kun je deze link tonen of verbergen (zie onderstaande afbeelding). Je vindt de wijzigingslink bovendien in de teksteditor onder 'Relatievariabelen' (onder 'bijzondere links').

Ook op andere plekken

Heb je een van deze drie links per ongeluk verwijderd? Of wil je een van deze links ook op een andere plek in je campagne plaatsen? Dat kan eenvoudig; hiertoe klik je in Stap 4 op het juiste blok in je nieuwsbrief; boven het tekstdeel van de editor vind je deze links terug onder de knop Relatievariabelen (onder 'Bijzondere links'). 

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op