Kan ik een zelfstandig aanmeldformulier gebruiken?

Jazeker. Op de pagina Relaties (lijst aanklikken) → Verrijken → Aanmelden vindt u een aanmeldlink waarmee u kunt verwijzen naar het zelfstandig aanmeldformulier. Op deze pagina kunt u ook starten met de opmaak van dit formulier. Hiervoor is geen technische kennis vereist.

Met de aanmeldlink kunt u naar het zelfstandig aanmeldformulier verwijzen vanuit uw website, een handtekening in uw e-mail en vanaf sociale media als Twitter en Facebook.
Als uw relatie klikt op de aanmeldlink wordt het zelfstandig aanmeldformulier automatisch op een aparte pagina (los van uw website) vertoond. Bij double opt-in krijgt uw relatie na het invullen van het zelfstandig aanmeldformulier automatisch een mail toegestuurd met het verzoek zijn aanmelding te bevestigen. Tegelijkertijd krijgt uw relatie op zijn beeldscherm een bevestigingspagina te zien. 
Na definitieve aanmelding krijgt uw relatie - zowel bij single als double opt-in - een bedankpagina te zien. Als u uw welkomstmail heeft geactiveerd, krijgt uw relatie automatisch een welkomstmail in zijn mailbox.
Zowel het zelfstandig aanmeldformulier als de bevestigingspagina (alleen bij double opt-in) en de bedankpagina kunt u zelf opmaken.
Bij het opmaken van het zelfstandig aanmeldformulier is het goed te weten dat de instellingen op de pagina Relaties → Kenmerken lijst → Velden de basis van het formulier vormen.
Compleet nieuwe velden voegt u daarom aan het formulier toe op de pagina Relaties/Kenmerken lijst/Velden. Bij het aanmaken van een nieuw veld moet u dan aanvinken dat u het veld ook vertoond wilt hebben in uw formulieren.
De (on)zichtbaarheid en het karakter van een veld (wel/niet verplicht invullen) kunt u voor het zelfstandige aanmeldformulier aanpassen.
Onzichtbare velden kunt u achteraf weer eenvoudig toevoegen aan uw formulier.
De volgorde van de velden kunt u in het zelfstandig aanmeldformulier aanpassen door de velden te verslepen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op