Wat is een aanmeldformulier?

Via een aanmeldformulier kunnen geïnteresseerden zich direct inschrijven voor uw nieuwsbrief. Daarmee is het dé manier om meer lezers voor uw nieuwsbrief te verkrijgen.

Ruwweg zijn er twee soorten aanmeldformulieren: een zelfstandig en een ingebed aanmeldformulier. Het zelfstandig aanmeldformulier is een los formulier dat wordt vertoond op een aparte pagina (niet op uw website). Via een speciale link kunt u naar dit formulier verwijzen. Het ingebed aanmeldformulier kunt u op uw website plaatsen (inbedden).

In ons programma kunt u zowel het zelfstandig als het ingebed aanmeldformulier eenvoudig opmaken. Hiervoor is geen technische kennis nodig. Als u kunt programmeren heeft u ook de mogelijkheid helemaal zelf een formulier vorm te geven.

Bij het opmaken van een aanmeldformulier kunt u het heel beknopt houden en alleen naar een e-mailadres vragen. U kunt in uw aanmeldformulier ook om andere gegevens als voornaam, achternaam, adres en geboortedatum vragen. Met de extra persoonsgegevens kunt u uw nieuwsbrief personaliseren en/of uw lijst segmenteren.

Bij alle formulieren worden nieuwe relaties automatisch aan uw lijst toegevoegd.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op