Welke gegevens van mijn relaties voer ik in?

Voor het toevoegen van een relatie aan uw lijst heeft u minimaal het e-mailadres van uw relatie nodig. 

We raden u echter aan - als u daarover beschikt - meer gegevens van uw relatie te importeren, zoals voor- en achternaam, tussenvoegsel, geslacht en geboortedatum. Elk relevant gegeven van uw relatie kunt u eenvoudig importeren. Voor een reisbureau kan dit het favoriete vakantieland zijn; voor een verzekeringsmaatschappij het type auto, alsook het kenteken van de auto.

Het importeren van extra relatiegegevens kunt u het beste de eerste keer doen. 
Achteraf kunt u extra relatiegegevens aan bestaande relaties toevoegen door een Excelbestand met deze relatiegegevens (opnieuw) te importeren.

Met extra relatiegegevens kunt u uw nieuwsbrieven personaliseren en uw lijst(en) segmenteren. Met de geboortedatum kunt u uw relaties voor hun verjaardag een verjaardagsmail sturen.

Met personalisatie maakt u uw nieuwsbrieven een stuk persoonlijker. In de aanhef van uw nieuwsbrief kunt u dan bijvoorbeeld de voornaam van uw relatie krijgen (Beste Jan). Verderop in de nieuwsbrief kunt u dan automatisch zijn favoriete vakantieland of het kenteken van zijn auto vermeld krijgen. Uit onderzoek blijkt dat uw nieuwsbrief door personalisatie aanzienlijk succesvoller wordt.

Met segmentatie kunt u uw nieuwsbrief aan een deel van uw lijst toesturen. Bijvoorbeeld alleen aan vrouwen, inwoners uit de provincie Noord-Holland of mensen die als lievelingssport hockey hebben ingevuld. Door te segmenteren kunt u uw doelgroep gerichter benaderen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op