Kan ik in mijn nieuwsbrief ook een 'Lees meer'-link maken?

Ja, aan elk tekstvak in je nieuwsbrief kun je eenvoudig een 'Lees meer'-link toevoegen.

Als je heel veel informatie voor jouw nieuwsbrief hebt dan heb je grofweg twee opties:
1. Alle informatie in de nieuwsbrief plaatsen
Je plaatst alle informatie in jouw nieuwsbrief. Je nieuwsbrief wordt dan (heel) lang. Als de lengte van jouw nieuwsbrief meevalt, kun je overwegen om dit zo te laten. Mensen zijn tegenwoordig (met mobiel gebruik) gewend om verticaal te scrollen.
2. Gebruik een 'Lees meer'-link
Voor elk groot onderwerp in jouw nieuwsbrief kun je (in plaats van de volledige tekst) ook een korte samenvatting of intro in de nieuwsbrief plaatsen. Het onderwerp sluit je af met een 'Lees meer'-link. Deze link verwijst naar de volledige informatie van het onderwerp op jouw website of intranet.
Als alternatief kun je ook verwijzen naar een bestand waarin de volledige tekst staat. Dit laatste is minder gangbaar. Voor het bekijken van een bestand hebben relaties in de regel één klik meer nodig (hetgeen vervelend is). Belangrijker echter is, dat je met de volledige tekst op jouw website je relaties richting jouw website beweegt. Dat is prettig, want het is belangrijk de drempel naar je website zo laag mogelijk te houden. Jouw relaties zullen bij het lezen van de rest van uw nieuwsbrief wellicht nog wat verder klikken op jouw website en een volgende keer makkelijker op je website terugkomen.
Als je niet wil dat derden de informatie van jouw nieuwsbrief op jouw website lezen, zul je deze informatie op (voor derden) afgeschermde webpagina's moeten plaatsen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op