Waarom wijkt de weergave op tablet en mobiel iets af van de preview?

In Stap 4 kun je via de knop Preview de weergave van je nieuwsbrief bekijken op een gewone computer en mobiel.

Nadat je op Preview hebt geklikt, kun je via de pictogrammen rechtsboven de weergave van je nieuwsbrief op de verschillende apparaten bekijken:

Hierbij is een maar. Het is goed te weten dat de weergave van je nieuwsbrief op een echte mobiel kan afwijken van de preview. Er zijn heel veel soorten en maten tablets en smartphones; elk apparaat geeft je nieuwsbrief net iets anders weer. Dit geldt ook voor de weergave van nieuwsbrieven op desktopcomputers. Ook voor deze apparaten zijn verschillende besturingssystemen en e-mailprogramma's in gebruik die kunnen leiden tot kleine verschillen in de weergave.
Op mobiel wordt de preheader standaard niet weergegeven. Verder kun je ook andere blokken wel of niet tonen op de desktop-weergave of mobiele weergave en kun je aanpassingen doen in de opmaak voor de mobiele weergave. 
Als je precies wilt weten hoe je nieuwsbrief er op één bepaald apparaat uitziet, kun je een gebruiker van zo'n apparaat een testmail sturen.
Bij Laposta doen wij dagelijks ons uiterste best de weergave op alle apparaten zo goed mogelijk te laten zijn. Mocht je desondanks een apparaat tegenkomen waarbij je nieuwsbrief niet goed wordt vertoond, dan vernemen wij dat graag van je.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op