Moet ik het geïmporteerde sjabloon nog testen?

Jazeker, bij het importeren van een zelfgemaakt html-sjabloon moet u zelf controleren of uw nieuwsbrief er bij alle e-mailprogramma's en browsers goed uitziet.

Hiertoe moet u (of uw programmeur/ontwerper) uw nieuwsbrief eerst testen; het kan goed zijn dat u de html-code dan nog iets moet aanpassen.
Testen is uitermate belangrijk. Een goede vertoning van uw nieuwsbrief of sjabloon in Laposta betekent nog niet dat uw nieuwsbrief of sjabloon ook in alle e-mailprogramma's goed wordt weergegeven. Elk e-mailprogramma kent zo zijn bijzonderheden; vooral Outlook staat er om bekend in dit opzicht lastig te zijn.
Hetzelfde geldt voor de toonbaarheid van uw nieuwsbrief op verschillende schermgroottes (responsive design). Ook dat moet u zelf controleren.
Dit nadeel ondervindt u niet als u een van de sjablonen in ons programma gebruikt of werkt met een door ons ontworpen sjabloon op maat. Elke nieuwsbrief wordt in elk e-mailprogramma en browser dan automatisch goed weergegeven, op zowel desktop, tablet als mobiel.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op