Tags om een inhoudsopgave te tonen

Let op: Deze tags hebben geen betrekking op de drag & drop-editor.

<lp-toc>

Met deze tag kan ergens in de nieuwsbrief een inhoudsopgave worden geplaatst. Deze inhoudsopgave bestaat uit interne links naar de inhoud die lager staat. De inhoudsopgave wordt automatisch gevuld.
Op de plaats van de &lt;lp-toc&gt; verschijnt de inhoudsopgave. De inhoudsopgave kan alleen gevuld worden met de tekst van singleline elementen. Door het attribuut lp-toc aan de singleline toe te voegen wordt aangegeven dat deze in de inhoudsopgave terecht moet komen. Als de singleline binnen een repeater staat, dan worden alle singelines die binnen de repeater worden aangemaakt in de inhoudsopgave opgenomen.
Het is ook mogelijk om meerdere groepen singlelines in de inhoudsopgave op te nemen. Bijvoorbeeld de koppen uit het hoofdvak en de koppen uit de kolom. Om hierbij aan te geven welke koppen eerst getoond moeten worden, kan een getal aan het lp-toc attribuut in de singleline worden meegegeven. De koppen worden dan op volgorde van deze getallen getoond.
De inhoudsopgave is opgebouwd met een &lt;table&gt; omdat dit consistenter wordt weergegeven in de verschillende mailprogramma's. De &lt;td&gt; waarin de link staat krijgt de class 'lp-toc-link' mee.
Standaard wordt voor de bullet de htmlcode '&amp;bull;' gebruikt, maar dit kan vervangen worden door een eigen karakter of door een afbeelding (zie hieronder). De &lt;td&gt; waarin de bullet staat krijgt de class 'lp-toc-bullet' mee. Padding kan ook worden aangegeven.

Opties

lp-bullet
Geef hiermee eventueel een eigen bullet aan. Dit kan tekst zijn (bijvoorbeeld '*', of '&amp;#8227;', maar ook een url van een afbeelding. De afbeelding wordt geïmporteerd en door ons gehost.
lp-bullet-padding-left
Getal, geeft padding in pixels weer vanaf de linkerzijde.
lp-bullet-padding-right
Getal, geeft padding in pixels weer vanaf de rechterzijde.

Voorbeelden

De inhoudsopgave:
<lp-toc>
En een singleline die erin moet komen:
<lp-singleline lp-label="Kop boven artikel" lp-toc>Kop boven artilel</lp-singleline>
Of, met meer controle over de opmaak:
<lp-toc lp-bullet="http://example.com/bullet.gif" lp-bullet-padding-right="10" lp-bullet-padding-left="30">
Of een singleline in een repeater (bv het hoofdvak):
<lp-singleline lp-label="Kop boven artikel" lp-toc="1">Kop in hoofdvak</lp-singleline>
En een singleline in een repeater in een kolom:
<lp-singleline lp-label="Kop boven artikel" lp-toc="2">Kop in kolom</lp-singleline>

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op