Tags om video(screenshot) te wijzigen

Video <video>

Video is in email niet goed mogelijk. Er zijn maar enkele e-mailprogramma's die een opgenomen video vertonen. Wat wel goed werkt is het tonen van een screenshot van de video, met een play-button eroverheen. Dit nodigt uit tot klikken, en zodra er geklikt wordt, opent de browser en wordt de video zonder problemen weergegeven.
Laposta maakt het makkelijk zo'n screenshot met button te plaatsen; het enige dat hiervoor nodig is is een link naar het filmpje op YouTube of Vimeo. Het screenshot wordt dan automatisch geplaatst en kan eventueel vergroot of verkleind worden.
Standaard linkt het screenshot naar de opgegeven url voor het filmpje, maar in de editor kan een andere url worden opgegeven. Dit kan handig zijn als het screenshot wel van YouTube moet komen, maar het filmpje ergens anders opgenomen is (bijvoorbeeld op de eigen website).
Als de video tag binnen een a tag staat, dan wordt deze link als standaardwaarde in de edtor gebruikt.

Opties

lp-label

De waarde van dit attribuut wordt in de editor getoond boven de plek waar deze video te wijzigen is.
lp-width
Dit attribuut is verplicht en geeft aan hoe breed het screenshot moet worden.
lp-src
Bij het vullen van het sjabloon kan de gebruiker zelf een link naar een video invoeren. Maar het is ook mogelijk alvast een video te tonen. Dat kan door de link naar deze video hier in te vullen.
lp-resizable
Neem dit attribuut op om aan te geven dat de grootte van het screenshot aangepast mag worden.
lp-max-width
Met dit attribuut kunt u aangeven tot welke breedte het screenshot maximaal vergroot mag worden.
lp-min-width
Met dit attribuut kunt u aangeven tot welke breedte het screenshot maximaal verkleind mag worden.
lp-disable-href
Standaard kan er een link achter het screenshot worden geplaatst. Wilt u dat niet, dan kunt u dit attribuut opnemen.

Voorbeeld

Dit laat als standaardwaarde een screenshot zien van de opgegeven url in lp-src, met daarachter een link. Het screenshot is in 300 pixels breed, en in grootte aan te passen tussen 200 en 400 pixels.
<a href="http://example.net/pagina-met-video.html"><lp-video lp-width="300" lp-label="Plaats een video" lp-src="http://www.youtube.com/watch?v=aLwf6s2xwlU" lp-resizable lp-max-width="400" lp-min-width="200" /></a>

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op