Kan ik een ontwerp op maat laten maken? (optie 3)

Als je een betaald account hebt, dan kun je ons vragen of onze ontwerpers speciaal voor jou een sjabloon op maat willen ontwikkelen.

Een ontwerp op maat is écht maatwerk. Het is handig als je niet goed weet hoe je jouw nieuwsbrief moet opmaken of specifieke wensen hebt ten aanzien van je nieuwsbrief.
Je hebt twee opties voor een eigen ontwerp:

1. Ontwerp Charlie - ontwerp voor drag & drop-editor

Op basis van jouw website en wensen (en bijvoorbeeld een huisstijlhandboek) maken onze ontwerpers een ontwerp. Zij doen dit met de (ruime) mogelijkheden die onze drag & drop-editor bieden.

2. Ontwerp Joe - ontwerp en bouw sjabloon op maat

Op basis van jouw website en wensen (en bijvoorbeeld jouw huisstijlhandboek) maken onze ontwerpers eerst een schetsontwerp voor jouw nieuwsbrief. Daarna zetten zij het ontwerp om in een sjabloon. Omdat de code voor het sjabloon speciaal (in html) wordt geprogrammeerd, is met deze optie meer mogelijk.
Joe kent ook een andere, eveneens geavanceerde editor, waarmee consistentie in de vormgeving van jouw nieuwsbrieven is gewaarborgd (want eventuele verschillende gebruikers van jouw account kunnen deze niet aanpassen).
Dit sjabloon kan ook digi-toegankelijk worden gemaakt.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op