Hoe voeg ik een filmpje aan mijn nieuwsbrief toe?

Filmpje

Door het blok Filmpje in uw nieuwsbrief te slepen kunt u een filmpje toevoegen. In uw nieuwsbrief kunt u alleen een voorvertoning van een filmpje laten zien. Vandaar dat u bij de opmaak van dit blok wordt gevraagd de url te vermelden van de pagina waarop het filmpje staat.
In ons programma verschijnt over de eerste afbeelding van uw filmpje vervolgens automatisch een play-button.
Bij YouTube en filmpjes die zijn opgenomen ('embedded') op uw eigen website wordt het filmpje gelijk afgespeeld als uw relatie op de afbeelding klikt. Bij filmpjes op Vimeo komen uw relaties via de afbeelding in uw nieuwsbrief op de juiste Vimeo-pagina terecht, maar moeten zij het filmpje op deze pagina eerst starten.

GIF-animaties

GIF-animaties kunt u opnemen in uw nieuwsbrief. Helaas geven niet in alle e-mailprogramma's van uw relaties deze bewegende plaatjes weer. In dat geval wordt uw GIF-animatie een 'gewone' afbeelding.  Daar kunnen wij - en met ons andere leveranciers van nieuwsbriefprogramma's - niets aan doen.
Ter toelichting: e-mailprogramma's als Microsoft Outlook en Mozilla Thunderbird staan het vertonen van filmpjes niet toe. Om misbruik te voorkomen worden e-mailprogramma's bewust zo 'kaal' mogelijk gehouden. Om deze reden kan aan ons programma - en geen enkel ander nieuwsbriefprogramma - direct een filmpje worden toegevoegd.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op