Hoe voeg ik een filmpje aan mijn nieuwsbrief toe?

Door het blok Filmpje in je nieuwsbrief te slepen kun je een video toevoegen. In jouw nieuwsbrief kun je alleen een voorvertoning van een video laten zien. Daarom wordt bij de opmaak van dit blok gevraagd om de url te vermelden van de pagina waarop de video staat.
In ons programma verschijnt over de eerste afbeelding van jouw video vervolgens automatisch een play-button.
  • Bij YouTube en bij video's die zijn opgenomen ('embedded') op jouw eigen website wordt het filmpje gelijk afgespeeld als jouw relatie op de afbeelding klikt. 
  • Bij video's op Vimeo komen jouw relaties via de afbeelding in jouw nieuwsbrief op de juiste Vimeo-pagina terecht, maar moeten zij het filmpje op deze pagina eerst starten.

GIF-animaties

Je kunt ook GIF-animaties opnemen in jouw nieuwsbrief. Helaas geven niet in alle e-mailprogramma's van jouw relaties deze bewegende plaatjes weer. In dat geval wordt jouw GIF-animatie een 'gewone' afbeelding. Daar kunnen wij - en met ons andere leveranciers van nieuwsbriefprogramma's - niets aan doen.
Ter toelichting: e-mailprogramma's als Microsoft Outlook en Mozilla Thunderbird staan het vertonen van filmpjes niet toe. Om misbruik te voorkomen worden e-mailprogramma's bewust zo 'kaal' mogelijk gehouden. Om deze reden kan aan ons programma - en geen enkel ander nieuwsbriefprogramma - direct een video worden toegevoegd.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op