Campagne maken na aanpassing in sjabloon

Heb je een wijziging laten doorvoeren aan een sjabloon op maat van het type Joe en wil je die wijzigingen zien in de nieuwsbrief waarin je nu werkt of gaat werken? Dan kun je dat op twee manieren doen. 

Bij een kleine wijziging

Als de ontwerper achteraf een kleine wijziging in je ontwerp heeft doorgevoerd - maar de structuur van je sjabloon intact is gebleven - kun je het beste je sjabloon herladen. In Stap 4 klik je hiertoe - linksonder op je beeldscherm - op de link 'Herlaad sjabloon, bewaar inhoud'.

Bij een grote, structurele wijziging van een Joe

Als de ontwerper achteraf iets heeft veranderd in de structuur van je sjabloon - hij heeft achteraf bijvoorbeeld een extra blok toegevoegd - moet je een eerste keer je campagne helemaal opnieuw opbouwen. Dit doe je door op de pagina Campagnes > Overzicht een nieuwe campagne te starten en in Stap 3 het nieuwe sjabloon aan te vinken.
Belangrijk: bij structurele veranderingen aan je sjabloon kun je dus niet volstaan met het kopiƫren van een oude campagne of het aanklikken van de link 'Herlaad sjabloon, bewaar inhoud' in Stap 4. Bij het maken van een kopie van een oude campagne wordt namelijk altijd het sjabloon gebruikt dat bij die campagne hoorde. (Dat kan niet anders; anders zou je problemen met de weergave van de inhoud van deze (gekopieerde) campagne kunnen krijgen.)

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op