Een relatie meldt zich af. Wordt die automatisch uitgeschreven?

Ja, een relatie die zich via de afmeldlink in uw nieuwsbrief afmeldt voor een volgende nieuwsbrief, wordt automatisch uit uw lijst verwijderd. Ook relaties die zich via de webinterface van Gmail van Gmail of Outlook.com afmelden worden automatisch uitgeschreven.

Na afmelding vindt u deze relatie in uw overzicht van relaties niet meer terug onder Actieve relaties maar onder Uitgeschreven relaties.

Een uitgeschreven relatie kunt u weer toevoegen aan uw lijst met actieve relaties. Hiertoe vinkt u het vakje voor de relatie aan. U krijgt dan de mogelijkheid uw relatie(s) te activeren dan wel definitief te verwijderen. Let op: u mag uw relatie alleen activeren als u (opnieuw) expliciet toestemming van uw relatie heeft gekregen om hem/haar nieuwsbrieven toe te sturen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op