Verwerkersovereenkomst met Laposta

Omdat een e-mailadres een persoonsgegeven is en je zonder e-mailadres nu eenmaal geen digitale nieuwsbrief kunt verzenden is het noodzakelijk dat we een verwerkersovereenkomst sluiten. 

Hoe

Laposta biedt de mogelijkheid gemakkelijk en snel een verwerkersovereenkomst te sluiten. Dit geldt zowel voor gratis gebruik van ons programma, als voor betaald gebruik (waarvoor een iets andere overeenkomst beschikbaar is). 
Je kunt de overeenkomst tekenen onder Abonnement → Documenten.

Welke verwerkerersovereenkomst teken ik? 

Standaard verwerkingsovereenkomst

Als je gratis gebruik maakt van Laposta, dan staat de juiste verwerkersovereenkomst voor je klaar in je account. Je kunt deze digitaal ondertekenen onder Abonnement > Documenten.

Hier kun je de template verwerkersovereenkomst voor gratis gebruik downloaden en lezen. 

Bij gratis gebruik van ons programma - of bij gebruik van mailcredits, is het helaas niet mogelijk af te wijken van onze standaard verwerkersovereenkomst. Dit komt doordat het beoordelen, aanvullen en tekenen van overeenkomsten tijd van deskundigen kost en extra taken en verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Om dezelfde reden kunnen we gedetailleerde vragen over de overeenkomst alleen beantwoorden bij een betaald abonnement. 

Aangepaste of eigen (template) verwerkersovereenkomst

Hier kun je de template verwerkersovereenkomst voor betaald gebruik downloaden.

Heeft jouw organisatie een eigen (template voor een) verwerkersovereenkomst? Bij betaald gebruik van ons programma (een abonnement) kunnen we de door jullie voorgestelde verwerkersovereenkomst beoordelen en tekenen.

Bij vragen kun je contact opnemen met compliance@laposta.nl.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op