Automatische beëindiging door Laposta

Als u lange tijd helemaal geen gebruik meer maakt van uw account dan zal het uiteindelijk door ons verwijderd worden, maar niet nadat we dit per mail hebben aangekondigd, met de mogelijkheid het te voorkomen.

Dit is de procedure:
  • U heeft een gratis account;
  • Als u meer dan 450 dagen niet inlogt sturen we een mail met de vraag of het account nog behouden moet blijven. Om het te behouden is het klikken op een link voldoende;
  • Als u na 28 dagen niet heeft gereageerd verwijderen we het account definitief.
Een van de belangrijkste redenen om de gegevens te verwijderen is dat we onder de privacywetgeving (AVG) niet eindeloos persoonsgegevens mogen blijven verwerken.
Accounts die op deze manier verwijderd zijn zijn ook voor ons niet meer terug te halen. U bent natuurlijk wel van harte welkom om een nieuw account aan te vragen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op