Waar vind ik de webversielink van mijn verzonden nieuwsbrief?

De webversielink van uw verzonden nieuwsbrief vindt u binnen uw account op de pagina Campagnes → Overzicht.

Op deze pagina klikt u bij de verzonden nieuwsbrief op de link Bekijken. Als u vervolgens iets naar beneden scrollt ziet u bij de kop Nieuwsbrief aan de rechterkant de mogelijkheid 'Bekijk de webversie' staan (naast 'Download als pdf'). Klik hierop. Uw nieuwsbrief krijgt u dan in een ander venster te zien. De link in uw adresbalk is de webversielink.
De webversielink kunt u voor verwijzing in uw CMS gebruiken, bijvoorbeeld om uw nieuwsbrief op uw eigen site te plaatsen. U kunt de webversielink ook gebruiken voor LinkedIn, Twitter of Facebook. Er staan geen persoonlijke gegevens in.
De webversielink is normaal niet vindbaar voor Google, maar als u de links op uw website plaatst wel. Informatie in uw nieuwsbrief wordt daarmee traceerbaar in bijvoorbeeld Google.
Tot slot, als u uw nieuwsbrief heeft gepersonaliseerd wordt bij gebruik van de algemene webversielink deze ook gepersonaliseerd weergegeven. Er staat dan bovenaan uw nieuwsbrief bijvoorbeeld 'Beste {{voornaam}} {{achternaam}},'.
Als u dit niet wilt, kunt u ook de link gebruiken van de nieuwsbrief die u aan uzelf heeft verzonden. Uw gegevens komen er dan in te staan. Als alternatief kunt u ook de html downloaden, deze aanpassen en op uw eigen server opslaan.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op