Waar vind ik de webversielink van mijn verzonden nieuwsbrief?

De webversielink van jouw verzonden nieuwsbrief vind je binnen jouw account op de pagina Campagnes → Overzicht.

Op deze pagina klik je bij de verzonden nieuwsbrief op de link Bekijken. Als je vervolgens iets naar beneden scrollt, dan zie je bij de kop Nieuwsbrief aan de rechterkant 'Bekijk de webversie' staan (naast 'Download als pdf'). Klik hierop. Je krijgt jouw nieuwsbrief dan in een ander venster te zien. De link in jouw adresbalk is de webversielink.
De webversielink kun je voor verwijzing in jouw CMS gebruiken, bijvoorbeeld om jouw nieuwsbrief op jouw eigen site te plaatsen. Je kunt de webversielink ook gebruiken voor LinkedIn, Twitter of Facebook. Er staan geen persoonlijke gegevens in.
De webversielink is normaal niet vindbaar voor Google, maar als je de links op jouw website plaatst wel. Informatie in jouw nieuwsbrief wordt daarmee traceerbaar in bijvoorbeeld Google.
Tot slot, als je jouw nieuwsbrief hebt gepersonaliseerd, dan  wordt bij gebruik van de algemene webversielink deze ook gepersonaliseerd weergegeven. Er staat dan bovenaan jouw nieuwsbrief bijvoorbeeld 'Beste {{voornaam}} {{achternaam}},'.
Als je dit niet wil, dan kun je ook de link gebruiken van de nieuwsbrief die je aan uzelf hebt verzonden. Jouw gegevens komen er dan in te staan. Als alternatief kun je ook de html downloaden, deze aanpassen en op jouw eigen server opslaan.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op