Kan ik verzonden nieuwsbrieven ook printen?

Ja, vanzelfsprekend kun je jouw nieuwsbrief printen.

Hiervoor kun je het beste de webversie van jouw nieuwsbrief bekijken.
De juiste link van elke nieuwsbrief vind je binnen jouw account op de pagina Campagnes → Overzicht. Klik bij de betreffende nieuwsbrief op Bekijken. In het overzicht van deze nieuwsbrief klik je vervolgens bovenaan de nieuwsbrief op de link 'Klik hier voor uw webversie'. Jouw nieuwsbrief krijg je dan in een ander venster, in jouw eigen browser, te zien. 
Binnen jouw eigen browser ga je vervolgens naar het printmenu. Hier kun je van alles instellen, onder meer de grootte en of er wel/geen achtergrondafbeeldingen en -kleuren moeten worden afgedrukt. Ook kun je dan aangeven of je paginanummers, het adres van jouw website en meer van dat soort gegevens wel of niet wilt laten zien.
Voor wat betreft achtergrondafbeeldingen: standaard laten browsers bij het printen van een webpagina alle achtergrondkleuren en - motieven weg. Als je het printen van achtergrondkleuren voor jouw browser wel mogelijk maakt, krijg jij jouw nieuwsbrief goed geprint.
Voor bijvoorbeeld Internet Explorer doe je dat - via de instellingen van Internet Explorer - als volgt:
  1. Je opent het menu Extra; ga naar Internet Opties
  2. Activeer het tabblad Geavanceerd
  3. Zet in de afdeling Afdrukken de optie Achtergrondkleuren en -afbeeldingen afdrukken aan
  4. Klik op OK
Tot slot, als jouw nieuwsbrief lang is, ontkom je er voor de leesbaarheid niet aan deze over meerdere pagina's af te drukken. Daarbij kan het gebeuren dat er op rare plekken in jouw nieuwsbrief een 'pagebreak' ontstaat.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op