Kan ik verzonden nieuwsbrieven ook printen?

Vanzelfsprekend kunt u uw nieuwsbrief printen.

Hiertoe kunt u het beste de webversie van uw nieuwsbrief bekijken.
De juiste link van elke nieuwsbrief vindt u binnen uw account op de pagina Campagnes → Overzicht. Hier klikt u bij de betreffende nieuwsbrief op Bekijken. In het overzicht van deze nieuwsbrief klikt u vervolgens bovenaan de nieuwsbrief op de link 'Klik hier voor uw webversie'. Uw nieuwsbrief krijgt u dan in een ander venster, in uw eigen browser, te zien. 
Binnen uw eigen browser gaat u vervolgens naar het printmenu. Hier kunt u van alles instellen, onder meer de grootte en of er wel/geen achtergrondafbeeldingen en -kleuren moeten worden afgedrukt. Ook kunt u dan aangeven of u paginanummers, het adres van uw website en meer dan dat soort gegevens wel of niet wilt laten zien.
Voor wat betreft achtergrondafbeeldingen: standaard laten browsers bij het printen van een webpagina alle achtergrondkleuren en - motieven weg. Als u het printen van achtergrondkleuren voor uw browser wel mogelijk maakt, krijgt u uw nieuwsbrief goed geprint.
Voor bijvoorbeeld Internet Explorer doet u dat - via de instellingen van Internet Explorer - als volgt:
  1. U opent het menu Extra; ga naar Internet Opties
  2. Activeer het tabblad Geavanceerd
  3. Zet in de afdeling Afdrukken de optie Achtergrondkleuren en -afbeeldingen afdrukken aan
  4. Klik op OK
Tot slot, als uw nieuwsbrief lang is, ontkomt u er voor de leesbaarheid niet aan deze over meerdere pagina's af te drukken. Daarbij kan het gebeuren dat er op rare plekken in uw nieuwsbrief een 'pagebreak' ontstaat.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op