Kan ik verzonden nieuwsbrieven op mijn site plaatsen?

Ja, u moet hiervoor twee dingen doen.

Ten eerste moet u in uw CMS een pagina Nieuwsbrieven aanmaken. Op deze pagina kunt u een overzicht (omschrijving) van al uw nieuwsbrieven plaatsen. Bijvoorbeeld zo:
  • Nieuwsbrief januari 2015
  • Nieuwsbrief februari 2015
  • Nieuwsbrief maart 2015
  • Etc.
Ten tweede moet u er voor zorgen dat bezoekers van uw website vanuit dit overzicht kunnen doorklikken naar uw echte nieuwsbrief; uw nieuwsbrief wordt dan in een nieuw venster geopend.
De juiste link van elke nieuwsbrief vindt u binnen uw account op de pagina Campagnes → Overzicht. Op deze pagina klikt u bij de verzonden nieuwsbrief op de link Bekijken. Als u vervolgens iets naar beneden scrollt ziet u bij de kop Nieuwsbrief aan de rechterkant de mogelijkheid 'Bekijk de webversie' staan. Uw nieuwsbrief krijgt u dan in een ander venster te zien. De link in uw adresbalk kunt u voor verwijzing in uw CMS gebruiken.
Deze webversielink kunt u gebruiken voor plaatsing op uw eigen site. U kunt de webversielink ook gebruiken voor LinkedIn, Twitter of Facebook. Er staan geen persoonlijke gegevens in.
De webversie is normaal niet vindbaar voor zoekmachines, maar zodra u de links naar de webversie op uw website plaatst wel. Informatie in uw nieuwsbrief wordt daarmee traceerbaar in bijvoorbeeld Google.
We raden u af de url van een testmail of een verzonden nieuwsbrief aan bijvoorbeeld uzelf te gebruiken. In de nieuwsbrief komen dan de eigen relatiegegevens te staan. Dat is minder fraai.

Opvragen via de API

Het is ook mogelijk de verzonden nieuwsbrieven op te vragen via onze API, en ze dan te laten zien. Hier is wel een beetje programmeerwerk voor nodig.
Hier staat de relevante API-aanroep: https://api.laposta.nl/doc/#campaigns

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op