Verwijderen van relaties

We bieden ons programma gratis aan voor organisaties die minder dan 2000 relaties hebben. Het is niet de bedoeling lijsten of relaties te verwijderen om onder deze limiet te blijven. Op deze manier zouden ook organisaties die (veel) meer dan 2000 relaties hebben ons programma gratis kunnen gebruiken.

Hoe wordt het aantal relaties berekend?

  • We rekenen daarbij de relaties die zich hebben afgemeld, of vanwege een hard-bounce niet meer bereikbaar zijn, niet mee in het aantal relaties. De relaties waarmee we tellen, zijn dus actieve relaties (en actieve e-mailadressen).
  • Daarnaast houden we bij hoeveel unieke relaties in een account worden gebruikt. Dat zijn alle unieke e-mailadressen die in het account worden toegevoegd en verwijderd. Niet alleen op dit moment, maar gedurende de looptijd van het (gratis) account.
  • In jouw accountoverzicht (onder Toegang & Abonnement > Abonnement) zie je ook hoeveel actieve relaties je op dít moment gebruikt in je account. Heb je een gratis account? Dan zie je ook hoeveel unieke relaties je tot nu toe in je account hebt gehad. 

Als je meer dan 2000 actieve en/of unieke relaties hebt (of hebt gehad) dan zijn er twee opties:

1. Abonnement

Het abonnementstarief hangt alleen af van het aantal actieve relaties, zie:

laposta.nl/tarieven

Voor de genoemde tarieven mag je een onbeperkt aantal nieuwsbrieven versturen. Onderaan de verzonden nieuwsbrieven is geen verwijzing naar Laposta.

2. Mailcredits

Bij minder dan zes tot acht nieuwsbrieven per jaar is de aanschaf van mailcredits goedkoper dan een abonnement. Zie:

laposta.nl/mailcredits

We hopen dat je begrip hebt voor deze regel.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op