Een relatie meldt zich af. Wordt die automatisch uitgeschreven?

Ja, een relatie die zich via de afmeldlink in uw nieuwsbrief afmeldt voor een volgende nieuwsbrief wordt automatisch uit uw lijst met actieve relaties uitgeschreven.

In het overzicht van uw relaties (onder Relaties → Bekijken) vindt u deze relatie dan niet meer terug in de categorie Actieve relaties, maar in de categorie Uitgeschreven relaties.
Alleen aan actieve relaties kunt u nieuwsbrieven versturen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op