Kan ik mijn aanmeldformulier in een andere taal opstellen?

Ja, uw aanmeldformulier kunt u in elke taal opstellen. Als u uw aanmeldformulier in een andere taal wilt opstellen, moet u met de volgende vier punten rekening houden:

1. Aanpassen taal van lijst
Op de pagina Relaties → Kenmerken lijst → Algemeen kunt u aanvinken welke taal u voor uw lijst wilt gebruiken (Nederlands, Engels, Duits, Frans of Spaans).
Bij gebruik van double opt-in ontvangt uw relatie na aanmelding automatisch een bevestigingsmail. Deze mail is gesteld in de taal die u op deze pagina heeft aangevinkt.
2. Aanpassen veldnamen
De namen van de velden in uw formulier kunt u aanpassen op de pagina Relaties → Kenmerken lijst → Velden. (Terzijde: bij het opmaken van het zelfstandig aanmeldformulier kunt u de veldnamen voor dit ene formulier ook van een andere naam voorzien.)
3. Aanpassen standaardmeldingen
Bij het opmaken van het zelfstandig aanmeldformulier en het ingebed formulier kunt u de standaardmeldingen van het formulier aanpassen. Een standaardmelding krijgen uw bezoekers bijvoorbeeld te zien als een veld niet of verkeerd is ingevuld.
4. Aanpassen van tekst van pagina's en welkomstmail aanpassen
Bij een zelfstandig aanmeldformulier horen een bevestigingspagina (bij double opt-in) en een bedankpagina. De tekst van deze pagina's kunt u bij het opmaken aanpassen. Hetzelfde geldt voor de tekst van de welkomstmail.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op