Kan ik zelf relaties uit mijn lijst uitschrijven?

Ja, als u relaties uit uw lijst wilt uitschrijven, bijvoorbeeld omdat zij zich per mail bij u hebben afgemeld, kunt u dit zelf doen.

Hiertoe gaat u in de betrokken lijst eerst naar de pagina Relaties → Bekijken. Rechtsboven de tabel met actieve relaties tikt u in de filterfunctie (een deel van) het mailadres van uw relatie in.
Als u vervolgens in de tabel de relatie aanvinkt, krijgt u de optie deze relatie uit te schrijven dan wel te verwijderen. De gegevens van een verwijderde relatie bent u definitief kwijt; uitgeschreven relaties kunt u op een later tijdstip altijd weer activeren.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op