Wat is Laposta?

Laposta is een gebruiksvriendelijk nieuwsbriefprogramma waarmee je goed, veilig en snel professionele (digitale) nieuwsbrieven in jouw eigen huisstijl kunt opmaken en in groten getale versturen. Je kunt jouw nieuwsbrief personaliseren en voorzien van jouw logo en huisstijl, afbeeldingen, links en sociale media.

In Laposta kun jij jouw relaties - klanten, leveranciers en/of medewerkers - eenvoudig beheren. Je kunt hiervoor segmenten maken en het programma maakt automatisch aanmeldformulieren voor je waarmee jij jouw relatiebestand kunt vergroten. Met de API kun je ook jouw eigen software (bijvoorbeeld voor jouw relatiebeheer) koppelen aan Laposta. 

Met de handige automations zet je zogeheten flows klaar om automatisch een e-mail of nieuwsbrief te laten versturen op basis van een actie die jouw relatie uitvoert. Daarnaast kun je eenvoudig en snel een verjaardagscampagne samenstellen en jarige relaties automatisch zo een digitale felicitatie versturen. De resultaten van al jouw campagnes en automations zijn vervat in fraaie statistieken. Direct na verzending van een campagne zie je jouw resultaten LIVE 'binnen druppelen'.

Met Laposta kun je bovendien 100% AVG/GDPR-proof werken. Voor iedere gebruiker staat een verwerkersovereenkomst klaar die gemakkelijk getekend kan worden. Onze servers staan in Nederland, we hebben een ISO-27001 certificering en bieden je meerdere opties voor de tracking van resultaten.

Je mag ons nieuwsbriefprogramma tot 2000 relaties gratis blijven gebruiken. Je kunt dan gebruik maken van nagenoeg alle functionaliteiten in Laposta. Natuurlijk profiteer je met een betaald account van een aantal extra voordelen en mogelijkheden. 

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op