Laposta lanceert nieuwe vormgeving en website

Laposta krijgt een andere, frisse uitstraling: een nieuwe website en een andere vormgeving van ons nieuwsbriefprogramma. Zo willen we onze gebruikers en geïnteresseerden in ons programma een nog gebruiksvriendelijkere ervaring bieden. We lanceren deze nieuwe vormgeving tussen 19 en 21 april 2024.

Nieuwe inlogpagina

De pagina waarop je inlogt in Laposta ziet er straks anders uit. Deze pagina is in de stijl van onze nieuwe website en kent een aantal kleine aanpassingen, bijvoorbeeld zodat je sneller een nieuw wachtwoord kunt instellen als dat nodig is. Natuurlijk kun je straks nog steeds inloggen met dezelfde loginnaam en wachtwoord.

Nieuw inlogscherm

Ben je nu gewend om via de loginknop op onze homepage naar jouw account te gaan? Dan kun je daarvoor traks de knop 'Inloggen' gebruiken die rechtsbovenaan onze nieuwe site zal staan.

Vertrouwde werkwijze

Alleen het uiterlijk van ons nieuwsbriefprogramma wijzigt. Als gebruiker kun je blijven werken zoals je dat gewend was. De functionaliteit van elke pagina blijft hetzelfde.

Het enige verschil in het gebruik is dat de bovenste navigatielaag straks aan de linkerkant staat, zodat er beter gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte. Wij denken dat het een behoorlijke vooruitgang is!

Gegevens en campagnes blijven bewaard

Uiteraard blijven alle gegevens in alle accounts bewaard. Er verandert niets in de relatielijsten, campagnes of automations. Ook ingeplande campagnes worden gewoon verstuurd.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op