Hoe werkt de uitwisseling van gegevens?

Welke gegevens worden overgenomen?

Van elk contactpersoon (van Klanten, Prospects etc) worden voornaam, achternaam en e-mailadres overgenomen. Dus niet het e-mailadres van de organisatie!

EĆ©nmalige import bij de start

Let op: de bestaande contactpersonen worden bij de koppeling niet overgenomen. Alleen wijzigingen en nieuwe gegevens. Deze functionaliteit is in ontwikkeling.
U kunt uw bestaande relaties in Laposta zetten door een export te maken vanuit PerfectView. Dit kan onder 'Meer' (aan de linkerkant) en dan 'Personen' / 'Contactpersonen'. Hier kunt u onder 'Acties' een export naar Excel maken.
Het is handig in deze export ook de naam van de contactpersonen op te nemen, zodat u deze kunt gebruiken om in Laposta uw nieuwsbrieven te personaliseren. Standaard is de naam wel in de export opgenomen, maar samen met de voorletters en de roepnaam. Om hier gescheiden kolommen van te maken kiest u onder 'Acties' de optie 'Kopieren'. Hier kunt u kolommen aan de lijst toevoegen: bijvoorbeeld achternaam, tussenvoegsel en roepnaam.
De zo gemaakte export kunt u gemakkelijk invoeren in Laposta, door naar 'Relaties' te gaan en daar de lijst aan te klikken waar u de gegevens in wilt zetten. Vervolgens klikt u op 'Toevoegen' en kunt u in een paar stappen het bestand importeren.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op