Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee gebruikers eenvoudig een website, webshop of weblog kunnen maken en onderhouden.

Ooit begon WordPress als een simpel CMS om weblogs mee te maken. Tegenwoordig is het het meestgebruikte CMS voor het bouwen van websites.
De grote populariteit van WordPress valt eenvoudig te verklaren. WordPress is een open source-programma - dus gratis. De vormgeving kan met zelfgemaakte 'template files' eenvoudig vergaand worden aangepast.
Daarbij komt dat - met een CMS - voor het wijzigen van de inhoud (content) van een site, shop of blog geen technische kennis (van html of php) is vereist.
Tot slot voegen gebruikers en ontwikkelaars dagelijks nieuwe mogelijkheden aan WordPress toe. Er zijn intussen al tienduizenden plugins voor WordPress ontwikkeld.
Eén van die plugins is van ons.
Met onze plugin kunt u heel eenvoudig het Laposta-aanmeldformulier op uw WordPress-site of -blog plaatsen. Mensen die zich via het formulier inschrijven op uw nieuwsbrief worden vervolgens automatisch aan uw relatielijst in Laposta toegevoegd. Nieuwkomers kunt u automatisch een welkomstmail laten toesturen.
Het aanmeldformulier kunt u in drie kleine stappen in WordPress plaatsen.
Mocht u er ondanks onze instructie niet goed uitkomen, neemt u dan contact op met onze helpdesk. We helpen u graag verder.
Ter informatie: de code van al onze koppelingen is openbaar. Deze is te vinden op GitHub.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op