Ik heb Mtrack gekoppeld. Hoe kan het dat mijn links niet meer goed werken?

Nadat Mtrack en Laposta zijn gekoppeld, werken bij een enkele gebruiker heel soms de links in de testmail en nieuwsbrief niet meer goed. Relaties komen dan bijvoorbeeld niet op een achterliggende pagina terecht, maar op de homepage.

Als dit bij u het geval is, kunt u het best even contact zoeken met uw webbouwer. Uw website mag eigenlijk geen problemen hebben met het stukje code dat ons programma automatisch aan uw link toevoegt. De toepassing van deze code is wijdverspreid.
Eventueel kunt u in Stap 1 de koppeling met Mtrack ongedaan maken. De links in uw nieuwsbrief zullen dan weer goed werken. De voordelen van koppeling van beide programma's ontvallen u dan ook.
Ter achtergrondinformatie: statistiekenprogramma's als Mtrack registreren de herkomst van bezoek aan uw website met behulp van variabelen die aan de url van uw webpagina's worden toegevoegd.
Als u bij het maken van uw nieuwsbriefcampagne in Stap 1 aanvinkt dat u Mtrack gebruikt, worden alle links (url's) in uw nieuwsbrief door ons systeem automatisch aangevuld met codes van Mtrack. Deze code wordt vervolgens door de tellercode van Mtrack op uw webpagina uitgelezen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op