Wat is Mtrack?

Mtrack is een professioneel statistiekenprogramma waarmee u alle bezoekgegevens van uw website kunt laten registreren.

Het gaat dan om gegevens als: het totaal aantal bezoekers dat uw website trekt; het totaal aantal bezoeken; hoelang uw website wordt bezocht; hoeveel pageviews uw website genereert; in welke mate uw bezoekers gebruik maken van zoekmachines; welke zoektermen zij bij zoekmachines intikken; etc.
Mtrack is een zusterbedrijf van Laposta. Het statistiekenprogramma Mtrack is speciaal ontwikkeld voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Het is zeer gebruiksvriendelijk en in real-time (tot op de seconde actueel). 
Meer dan andere statistiekenprogramma's zit Mtrack dicht op de huid van uw bezoekers. Met Mtrack weet u niet alleen waar uw bezoekers gevestigd zijn (land, regio en stad), maar soms ook voor welk bedrijf zij werkzaam zijn. 
Mtrack houdt alle details van elk bezoek inzichtelijk. Als u weet wie er achter een bezoek zit, via de bedrijfsnaam, een telefoontje of een webformulier dat is ingevuld, kunt u uw bezoeker labelen. Van elke bezoeker kunt u de complete bezoekhistorie opvragen. Met behulp van datamining kunt u onbeperkt grasduinen in uw databestand met bezoekdetails.
Voor het beoordelen van de kwaliteiten van Mtrack kunt u het beste de demo (van de gemeente Leek) op de Mtrack-site bekijken:
U ervaart dan direct welke gegevens Mtrack ook voor uw website kan registreren.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op